Waarom ITB2 Datacenters?

Bespaar kosten op (gecertificeerde) IT-huisvesting

Door jouw IT-omgeving te huisvesten in een extern datacenter, kun je veel kosten besparen. Het biedt de kans om jouw omgeving schaalbaar in te richten. De complexiteit laat je over aan de experts van ITB2, zoals de eisen voor koelingstechnologie en stroomvoorziening.

Een energiegunstig datacenter is belangrijker dan ooit. Niet alleen om het milieu en ons leefklimaat te beschermen en te voldoen aan richtlijnen, maar ook om de omgeving betaalbaar te houden. Zo kunt u de nieuwste server- en netwerktechnologieën op efficiënte wijze huisvesten.

Een redundante inrichting van connectiviteit in een datacenter, die voldoet aan beveiligingsnormeringen, vraagt eveneens om specifieke expertise en voortdurende investeringen. ITB2 heeft bewezen één van de meest energiezuinige datacenters van Nederland te zijn, dankzij de juiste expertise en innovatieve oplossingen in koeling-design. Dat scheel enorm in de portemonnee.

Voordelen IT-huisvesting bij ITB2:

  • Energie-efficiëntie: extreem energiezuinig, met PUE waarde van 1,07 internationale awards efficiency ontwerp.
  • Datacenter expertise: internationaal bekroond datacenter ontwerp.
  • Stroomkosten: ITB2 maakt stroomverbruik apparatuur inzichtelijk en berekent het door, wat stimuleert om energiezuinige apparatuur te gebruiken.
  • Effectieve rack benutting:ITB2’s ultieme energiereductie resulteert in optimale en kostenefficiënte benutting van racks.
  • Schaalbaarheid: ITB2 biedt colocatie-klanten de ruimte om kostenefficiënt te groeien.

Onze klanten