Diensten

Ondersteunende diensten

Nadat u uw IT-infrastructuur in ons datacenter heeft gehuisvest, kunt u nog steeds 24/7 zelfstandig uw beheertaken uitvoeren. Komt het een keer niet uit, dan nemen onze on-site hands & brains deze zorg graag van u over.

Gedurende bijna een kwart eeuw heeft ITB2 Datacenters vele uitdagingen van haar klanten gezamenlijk opgelost. Onze specialisten zijn zeer ervaren op het gebied van kennis en fysieke ondersteuning bij inhuizingen, bedrijfscalamiteiten en uitwijk.

Zij zijn in staat zich aan te passen aan de voortdurend veranderende eisen van uw bedrijf. Bijvoorbeeld wanneer u naar de cloud wilt verhuizen, maar uw huidige hardware nog niet is afgeschreven.

Migratietraject
Tijdens een migratietraject kunt u gebruikmaken van onze tijdelijke kantoorruimte, zodat uw medewerkers niet worden afgeleid en alle benodigdheden bij de hand hebben.

Tapewissel en -opslag
ITB2 Datacenters beschikt daarnaast over gecertificeerde, brandveilige tapeopslag. U kunt daarbij gebruikmaken van onze tapewisseldienst, die wordt afgestemd op uw schema’s.

Heldere rapportage
Als partner helpen wij u graag bij het creëren van een datacenterstrategie om optimale flexibiliteit, efficiëntie en kostenbeheersing te bereiken. Door heldere rapportage, bijvoorbeeld over toegang tot uw rack en de temperatuur en luchtvochtigheid op zaal, weet u dat wij doen wat wij zeggen. Onze rapportages ondersteunen u met het voldoen aan uw interne auditbehoeftes.

Waarom ondersteunende diensten bij ITB2 Datacenters?

  • Monitoring & rapportage
  • 24/7 on-site support door betrokken medewerkers
  • Hulp bij installatie en onderhoud van hardware
  • Tapewissel en -opslag
  • Tijdelijke kantoorruimte

Onze klanten