Diensten

Ondersteunende diensten

Nadat je jouw IT-infrastructuur in ons datacenter hebt gehuisvest, kun je nog steeds 24/7 zelfstandig uw beheertaken uitvoeren. Komt het een keer niet uit, dan nemen onze on-site hands & brains deze zorg graag van u over.

Gedurende bijna een kwart eeuw heeft ITB2 Datacenters vele uitdagingen van haar klanten gezamenlijk opgelost. Onze specialisten zijn zeer ervaren op het gebied van kennis en fysieke ondersteuning bij inhuizingen, bedrijfscalamiteiten en uitwijk.

Zij zijn in staat zich aan te passen aan de voortdurend veranderende eisen van jouw bedrijf. Bijvoorbeeld wanneer je naar de cloud wilt verhuizen, maar jouw huidige hardware nog niet is afgeschreven.

Migratietraject
Tijdens een migratietraject kun je gebruikmaken van onze tijdelijke kantoorruimte, zodat jouw medewerkers niet worden afgeleid en alle benodigdheden bij de hand hebben.

Tapewissel en -opslag
ITB2 Datacenters beschikt daarnaast over gecertificeerde, brandveilige tapeopslag. Je kunt daarbij gebruikmaken van onze tapewisseldienst, die wordt afgestemd op jouw schema’s.

Heldere rapportage
Als partner helpen wij je graag bij het creëren van een datacenterstrategie om optimale flexibiliteit, efficiëntie en kostenbeheersing te bereiken. Door heldere rapportage, bijvoorbeeld over toegang tot jouw rack en de temperatuur en luchtvochtigheid op zaal, weet je dat wij doen wat wij zeggen. Onze rapportages ondersteunen je met het voldoen aan jouw interne auditbehoeftes.

Waarom ondersteunende diensten bij ITB2 Datacenters?

  • Monitoring & rapportage
  • 24/7 on-site support door betrokken medewerkers
  • Hulp bij installatie en onderhoud van hardware
  • Tapewissel en -opslag
  • Tijdelijke kantoorruimte

Onze klanten