Waarom ITB2 Datacenters?

Gegarandeerde beveiliging van bedrijfsdata

Data is vaak cruciaal voor jouw business-continuïteit. Beschikbaarheid van data, privacy en het behoud van data zijn daarom onlosmakelijk verbonden met een professionele IT-infrastructuur. Daar hoort ook de fysieke beveiliging van data bij.

ITB2 heeft beveiliging op het hoogste niveau ingericht. Vanuit de Europese datacenter-standaard EN 50600 is een scala aan beveiligingsnormeringen opgesteld, met specifieke eisen voor de verschillende veiligheidslevels in het datacenter. Voor enterprises en zorginstellingen wordt dit hoge beveiligingsniveau bij ITB2 gegarandeerd, met respectievelijk ISO27001:2013 en NEN7510-2017 certificeringen. Deze certificeringen worden periodiek en onafhankelijk getoetst.

Het feit dat verschillende financials voor ITB2 kiezen, is de ultieme garantie dat jouw data bij ons op het hoogste beveiligingsniveau wordt gehuisvest. Ook de Nederlandsche Bank heeft de beveiligingsprocessen en het veiligheidsniveau goedgekeurd. Financiële instellingen moeten altijd verantwoording afleggen aan DNB, voor ze data bij derden mogen onderbrengen. ITB2 is een veilig, maar tegelijkertijd flexibel datacenter: onze locaties zijn 24×7 toegankelijk.

Voordelen ITB2 voor data-opslag:

  • Hoogste beveiligingsgraad: multiple beveiligingszones, camerabewaking, organisatorische functiescheiding bouwkundig ondersteund, circle-locks met biometrie, code-slot racks, optie tot elektronisch rack-slot met logging.
  • Brandbeveiliging: vroegtijdige automatische signalering en bestrijding.
  • Garanties informatiebeveiliging:ISO27001:2013 en NEN7510-2017 certificering.
  • Ultieme beveiligingsgarantie: ITB2 Datacenters huisvest ICT infrastructuren van financials.
  • Compliance:Uw data bevindt zich in Nederland bij een Nederlands bedrijf.

Onze klanten