Carrierneutraal

ITB2 Datacenters hanteert een carrierneutraal beleid. Dat betekent dat je in ons datacenter gebruik kunt maken van elke provider. Naast Breedband Nederland, WeServe en Fiber Direct zijn onderstaande netwerkproviders aanwezig in onze datacenters. Staat jouw voorkeursprovider er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Carrier lijst

Trent
Met hoogwaardige dark fiber verbindingen houdt u uw bandbreedte in eigen hand en laat u die eenvoudig meegroeien met uw behoeften. Uw medewerkers kunnen altijd en overal werken met applicaties en data die nodig zijn in uw processen.
Bezoek Trent
Trent Logo
Relined Fiber Network
Het werkterrein van Relined Fiber Network? Dat is het Dark Fiber netwerk in Noordwest-Europa. Met betrouwbare Dark Fiber verbindingen bereikt u praktisch iedere locatie. Kiest u voor Relined, dan kiest u voor kwaliteit, oplossingsgerichtheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en ‘afspraak is afspraak’.
Bezoek Relined
Relined Fiber Network Logo
T-Mobile (Tele2)
Al uw bedrijfslocaties werken veilig, razendsnel en kostenefficiënt samen op een besloten IP-VPN of Ethernet netwerk. Met Cloud Connect hebben uw medewerkers veilige en gegarandeerde verbinding met de meest gebruikte cloud providers.
Bezoek T-Mobile
T-Mobile (Tele2) Logo
KPN
Betrouwbare connectiviteit speelt een cruciale rol in technologische vooruitgang. Het is tevens de drijvende kracht voor innovatie, efficiëntie en klanttevredenheid. Met deze connectivity oplossingen bent u verzekerd van een betrouwbare verbinding en is uw infrastructuur voorbereid op de toekomst.
Bezoek KPN
KPN Logo
Eurofiber
Als klant of partner kunt u profiteren van een hoogwaardige digitale infrastructuur met het glasvezelnetwerk van Eurofiber. Het open netwerk is inmiddels 37.200 km lang, biedt een uitgebreid glasvezelnetwerk in Nederland, België en Frankrijk en strekt zich uit tot in Duitsland. Het voorziet meer dan 12.000 locaties van hoogwaardige glasvezel en wordt voortdurend uitgebreid.
Bezoek Eurofiber
Eurofiber Logo
VodafoneZiggo
Hoe groter het bedrijf, hoe specifieker de wensen. Dan wilt u een provider die meedenkt en een stevig fundament. Voor de zorg van morgen, modern onderwijs of een aantrekkelijke binnenstad. Ziggo en Vodafone helpen met diverse oplossingen snel én veilig werken, waar u ook bent.
Bezoek VodafoneZiggo
VodafoneZiggo Logo
Fiber Direct
Bent u als gemeente, parkmanagement of ondernemersvereniging op zoek naar een partner voor de collectieve aanleg van een glasvezelnetwerk op uw bedrijventerrein? Fiber Direct is uw aangewezen partner. Wij zijn een onafhankelijke specialist in het aanleggen, beheren en onderhouden van glasvezelnetwerken.
Bezoek Fiber Direct
Fiber Direct Logo
Breedband Nederland
Heeft uw bedrijf of organisatie meerdere vestigingen of bent u aanwezig in een of meer datacenters en wilt u 100% vertrouwen op een feilloos netwerk? Breedband kan uw vestigingen/locaties veilig met elkaar verbinden met bijvoorbeeld een WAN of een point-to-point verbinding. Dat levert een snel en stabiel netwerk op, dat goed te beheren en te monitoren is. Breedband kan ook meteen een koppeling maken met clouddiensten zoals Microsoft Azure Expressroute, Amazon AWS Direct Connect en Softlayer van IBM.
Bezoek Breedband Nederland
Breedband Nederland Logo
BT
BT heeft een reeks producten en diensten waarmee u uw organisatie kunt verbinden en beschermen.
Bezoek BT
BT Logo
NDIX
Is een betrouwbare en veilige netwerkverbinding belangrijk voor uw bedrijfsvoering? Wilt u voorbereid zijn op de toekomst om te groeien en te innoveren? Kies dan voor het beste fundament in digitale connectiviteit, het digitale platform van NDIX. Dan heeft u de snelheid van glasvezel, ongelimiteerde bandbreedtes én de keuzevrijheid van ICT-diensten via onze digitale marktplaats. Kies voor digitale connectiviteit waarbij kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid voorop staan.
Bezoek NDIX
NDIX Logo
AMS-IX
Met de AMS-IX-peering-service kunt u rechtstreeks verbinding maken met een groot aantal netwerken. U wisselt internetverkeer uit met slechts één verbinding en cross connect.
Bezoek AMS-IX
AMS-IX Logo
Nieuwe provider aanmelden
Staat uw provider er (nog) niet bij? Neem dan contact met ons op!
Nieuwe provider aanmelden Logo

Onze klanten