Over ITB2 Datacenters

Over ITB2 Datacenters

ITB2 Datacenters levert hoogwaardige ICT-huisvesting met veel aandacht voor persoonlijke service. De organisatie is in april 1997 opgericht, oorspronkelijk als specialist op het gebied van informatiebeveiliging en ICT-beheer. Gaandeweg hebben wij ons portfolio omgevormd naar datacenterdienstverlening.

Naast professionele ICT-huisvesting, in de vorm van colocatie, onderscheidt ITB2 Datacenters zich met aanvullende datacenter-services. Zo kunnen klanten uitgebreide ondersteuning krijgen met hun verbindingen naar het datacenter. Ook kan een beroep worden gedaan op de jarenlange kennis en ervaring op het gebied van informatiebeveiliging en ICT-beheer. Dat komt bijvoorbeeld van pas bij ondersteuning op locatie, wanneer de klant zelf niet staat is naar het datacenter te komen.

Korte lijnen en betrokken

ITB2 Datacenters kenmerkt zich als platte organisatie, waar de interne en externe lijnen kort zijn. Welke medewerker u ook aan de lijn krijgt, hij is op de hoogte van uw situatie en helpt u verder. Wij gaan voor langdurige klantrelaties en willen betrouwbaarheid uitstralen: zowel technisch als organisatorisch. ITB2 Datacenters kent elke klant. Daardoor is persoonlijk contact bij een anonieme dienst mogelijk.

Bereikbare en betrouwbare datacenters in Apeldoorn en Deventer

ITB2 Datacenters bevindt zich op een centraal gelegen plek in Nederland. Klanten rijden over de snelweg filevrij naar Apeldoorn of Deventer, waardoor ze in voorkomende snel ter plaatse zijn. Het eerste datacenter van ITB2 Datacenters staat in Deventer en is in 2007 in gebruik genomen. Ons nieuwste datacenter staat in Apeldoorn en heeft begin 2013 de deuren geopend. Dit datacenter is volledig ontworpen met gebruikmaking van de meest duurzame en energie-efficiënte technologieën.

Sinds de oprichting van ITB2 Datacenters kenden onze datacenters geen enkele productieonderbreking.

Onze klanten