Oplossingen

Bedrijfscontinuïteit

Voor de continuïteit van jouw bedrijfsvoering is het cruciaal dat uw ICT infrastructuur 24×7 beschikbaar blijft. Misschien maak je gebruik van Voice over IP (VoIP) voor telefonie. Of wellicht heeft u CRM-systemen, sales applicaties of financiële administratiepakketten draaien, waarbij u zich geen onderbreking of verlies van data kunt permitteren.

Wanneer u een datacenter operator voor uw ICT infrastructuur kiest, dan is het kostenniveau wellicht een belangrijke factor. Continuïteit in de datacenter infrastructuur kan evenwel van minstens zo groot belang zijn. Zeker wanneer het een bedrijfskritische toepassing betreft, zoals bij cloud service (SaaS) providers, e-commerce bedrijven en financiële instellingen.

Risicoanalyses

Om maximale garanties te geven ten aanzien van de continuïteit van jouw ICT infrastructuur, kun je als klant Service Level Agreements (SLA’s) bij ITB2 Datacenters afsluiten. Wij zijn in staat om de allerhoogste SLA’s te bieden doordat onze datacenter infrastructuur volledig redundant en zonder single point-of-failure is uitgevoerd. Ook kan ITB2 Datacenters je op basis van de datacenters in Apeldoorn en Deventer twin datacenter oplossingen leveren, wat de continuïteit van uw ICT infrastructuur verder maximaliseert.

Voor enkele financials en andere enterprise klanten met de allerhoogste eisen, is ITB2 Datacenters nog een stap verder gegaan en hebben wij zeer complete risicoanalyses uitgevoerd die periodiek worden geactualiseerd. In dergelijke risicoanalyses wordt rekening gehouden met de meest uitzonderlijke omstandigheden. Met de vergaande maatregelen die ITB2 Datacenters heeft getroffen, bleek de beschikbaarheid van de ICT-systemen continu gewaarborgd.

ICT-management voordelen bij ITB2 Datacenters

Continuïteitsgaranties: redundantie, geen single point-of-failures, 99,95% uptime SLA’s
Ultieme continuïteit: risicoanalyse resultaten, twin datacenter concepten
Schaalbaarheid: ITB2 Datacenters biedt ook continuïteit middels groeimogelijkheden
Hoogste beveiligingsgraad: multiple beveiligingszones, cameraregistratie, organisatorische functiescheiding bouwkundig ondersteund, circle-locks met biometrie, code-slot racks, optie tot elektronisch rack-slot met logging
Compliance: uw data bevindt zich in Nederland bij een Nederlands bedrijf onder Nederlands management. Dit betekent dat uw onderneming ongevoelig is voor buitenlandse inmenging van wet- en regelgeving.

Onze klanten