Diensten

Connectiviteit

Connectiviteit is de levensader van uw bedrijfsprocessen. Betrouwbare low latency verbindingen met uw klanten en partners zijn daarom een vereiste. ITB2 Datacenters hanteert een carrierneutraal beleid en verbindt u in milliseconden niet alleen met de grote internetknooppunten van Europa, maar ook met uw partners.

Bij ITB2 Datacenters treft u een rijk ecosysteem aan van cloudserviceproviders, system integrators en bedrijven zoals dat van u. De onderlinge connectiviteit stelt u in staat nieuwe partners te ontmoeten en zakelijke kansen te benutten. Door onze beide Datacenters te combineren is de hoogst mogelijke beschikbaarheid voor uw IT-systemen realiseerbaar.

Carrierneutraal
Dankzij ons carrierneutrale beleid bent u vrij om een netwerkleverancier te kiezen. Alle grote Nederlandse netwerkprovider hebben reeds voor onze Datacenters gekozen.

Internetdienst
Internet is de meestgekozen verbinding met de buitenwereld. Of u het nu gebruikt voor beheer of voor uw bedrijfsvoering. Wij bieden internetverbindingen van 10 Mbps tot 10 Gbps. Zo nodig geografisch en provider gescheiden.

Private verbindingen
Dark fibers en EVPN om eigen netwerken mee te bouwen of te ontsluiten.

Waarom connectiviteit bij ITB2 Datacenters?

  • Betrouwbare low latency verbindingen
  • Verbinding via uw voorkeursprovider
  • Rijk aan netwerk- en cloudserviceproviders
  • In milliseconden in Amsterdam en Frankfurt
  • Redundante interconnect tussen onze Twin Datacenters uit voorraad leverbaar

ITB2 Datacenters is een Nederlandse onderneming. Uw data blijft altijd binnen de landsgrenzen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over buitenlandse wetgeving.

twin-datacenter

Twin Datacenter

Een twin datacenter houdt in dat u uw data op twee verschillende locaties onderbrengt. Doordat u op ieder moment kunt terugvallen op een tweede locatie, heeft u een extra waarborging van de continuïteit van uw onderneming. ITB2 Datacenters kan u hierin ondersteunen.

internetdienst

Internetdienst

Internet is de meestgekozen verbinding met de buitenwereld. Of u het nu gebruikt voor beheer of voor uw bedrijfsvoering. Wij bieden internetverbindingen van 10 Mbps tot 10 Gbps. Zo nodig geografisch en provider gescheiden. Wij ondersteunen IPv4- en IPv6-adressen.

lokale-glasvezel-dienst

Lokale glasvezel diensten

Wij beheren en ondersteunen diverse glasvezelnetten in Apeldoorn en Deventer. In Apeldoorn is dat het glasvezelnetwerk van industrieterrein Ecofactorij. In Deventer hebben wij een eigen netwerk dat diverse industrieterreinen direct verbindt met ons datacenter.

private-verbinding

Private verbindingen

ITB2 Datacenters biedt private verbindingen. Van dark fibers en EVPN tot volledig beheerde verbindingen om eigen netwerken mee te bouwen of te ontsluiten. Wij werken carrierneutraal, dus als een netwerkprovider nog niet bij ons binnen is, kan deze altijd worden aangelegd.

Cloud-connect

Cloud connect

Ten behoeve van hybride omgevingen waarbij een internetverbinding naar de cloud niet voldoende is, bieden wij cloud connect verbindingen via de grote cloud connect knooppunten aan.

carrier-lijst

Carrier lijst

ITB2 Datacenters hanteert een carrierneutraal beleid. Naast breedband, WeServe en Fiber Direct zijn onderstaande netwerkproviders reeds aanwezig in onze datacenters. Indien uw voorkeursprovider er niet tussen staat, kunt u contact met ons opnemen.

Onze klanten