Diensten

Connectiviteit

Connectiviteit is de levensader van jouw bedrijfsprocessen. Betrouwbare low latency verbindingen met jouw klanten en partners zijn daarom een vereiste. ITB2 Datacenters hanteert een carrierneutraal beleid en verbind je in milliseconden, niet alleen met de grote internetknooppunten van Europa, maar ook met jouw partners.

Bij ITB2 Datacenters tref je een rijk ecosysteem aan van cloud-serviceproviders, system integrators en bedrijven zoals dat van jou. De onderlinge connectiviteit stelt je in staat nieuwe partners te ontmoeten en zakelijke kansen te benutten. Door onze beide Datacenters te combineren is de hoogst mogelijke beschikbaarheid voor jouw IT-systemen realiseerbaar.

Carrierneutraal
Dankzij ons carrierneutrale beleid ben je vrij om een netwerkleverancier te kiezen. Alle grote Nederlandse netwerkprovider hebben reeds voor onze Datacenters gekozen.

Internetdienst
Internet is de meest gekozen verbinding met de buitenwereld. Of je het nu gebruikt voor beheer of voor jouw bedrijfsvoering. Wij bieden internetverbindingen van 10 Mbps tot 10 Gbps. Zo nodig geografisch en provider gescheiden.

Private verbindingen
Dark fibers en EVPN om eigen netwerken mee te bouwen of te ontsluiten.

Waarom connectiviteit bij ITB2 Datacenters?

  • Betrouwbare low latency verbindingen
  • Verbinding via uw voorkeursprovider
  • Rijk aan netwerk- en cloudserviceproviders
  • In milliseconden in Amsterdam en Frankfurt
  • Redundante interconnect tussen onze Twin Datacenters uit voorraad leverbaar

ITB2 Datacenters is een Nederlandse onderneming. Jouw data blijft altijd binnen de landsgrenzen, waardoor je geen zorgen hebt over de buitenlandse wetgeving.

Onze klanten