Diensten

Connectiviteit

Connectiviteit is de levensader van uw bedrijfsprocessen. Betrouwbare low latency verbindingen met uw klanten en partners zijn daarom een vereiste. ITB2 Datacenters hanteert een carrierneutraal beleid en verbindt u in milliseconden niet alleen met de grote internetknooppunten van Europa, maar ook met uw partners.

Bij ITB2 Datacenters treft u een rijk ecosysteem aan van cloudserviceproviders, system integrators en bedrijven zoals dat van u. De onderlinge connectiviteit stelt u in staat nieuwe partners te ontmoeten en zakelijke kansen te benutten. Door onze beide Datacenters te combineren is de hoogst mogelijke beschikbaarheid voor uw IT-systemen realiseerbaar.

Carrierneutraal
Dankzij ons carrierneutrale beleid bent u vrij om een netwerkleverancier te kiezen. Alle grote Nederlandse netwerkprovider hebben reeds voor onze Datacenters gekozen.

Internetdienst
Internet is de meestgekozen verbinding met de buitenwereld. Of u het nu gebruikt voor beheer of voor uw bedrijfsvoering. Wij bieden internetverbindingen van 10 Mbps tot 10 Gbps. Zo nodig geografisch en provider gescheiden.

Private verbindingen
Dark fibers en EVPN om eigen netwerken mee te bouwen of te ontsluiten.

Waarom connectiviteit bij ITB2 Datacenters?

  • Betrouwbare low latency verbindingen
  • Verbinding via uw voorkeursprovider
  • Rijk aan netwerk- en cloudserviceproviders
  • In milliseconden in Amsterdam en Frankfurt
  • Redundante interconnect tussen onze Twin Datacenters uit voorraad leverbaar

ITB2 Datacenters is een Nederlandse onderneming. Uw data blijft altijd binnen de landsgrenzen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over buitenlandse wetgeving.

Onze klanten