Ondersteunende diensten

On-Site Hands & Brains

Bij beheer op afstand kunnen handelingen op locatie soms nodig zijn. Dit komt voor u niet altijd gelegen. In dat geval kunt u gebruikmaken van onze on-site hands & brains.

On-site hands
Bij beheer op afstand kan het soms noodzakelijk zijn dat er toch nog handelingen op locatie moeten plaatsvinden. Soms komt dit voor u ongelegen. In dat geval kunt u gebruik maken van onze On-site Hands. In overleg met onze Servicedesk voeren wij, onder uw aansturing en verantwoordelijkheid, de door u gewenste acties uit. On-site hands kunt u ook inzetten voor het begeleiden van service engineers die werkzaamheden aan uw systemen komen uitvoeren.

On-Site Brains
Zaken met betrekking tot het Datacenter waar u weinig ervaring mee heeft, zijn voor onze engineers hoogstwaarschijnlijk dagelijkse kost. Denk hierbij aan de specificatie van uw apparatuur in combinatie de inrichting van uw racks.

Ook kunnen zij meedenken bij het opstellen en beheren van een vloerplan (vloer management), zodanig dat de systemen zo efficiënt en effectief mogelijk geplaatst worden met betrekking tot de vereiste warmte-/koudestraat.

Onze klanten