Ondersteunende diensten

On-Site Hands & Brains

Bij beheer op afstand kunnen handelingen op locatie soms nodig zijn. Dit komt voor jou niet altijd gelegen. In dat geval kun je gebruikmaken van onze on-site hands & brains.

On-site hands
Bij beheer op afstand kan het soms noodzakelijk zijn dat er toch nog handelingen op locatie moeten plaatsvinden. Soms komt dit voor jou ongelegen. In dat geval kun je gebruik maken van onze On-site Hands. In overleg met onze Servicedesk voeren wij, onder jouw aansturing en verantwoordelijkheid, de door jou gewenste acties uit. On-site hands kun je ook inzetten voor het begeleiden van service engineers die werkzaamheden aan jouw systemen komen uitvoeren.

On-Site Brains
Zaken met betrekking tot het Datacenter waar je weinig ervaring mee hebt, zijn voor onze engineers hoogstwaarschijnlijk dagelijkse kost. Denk hierbij aan de specificatie van jouw apparatuur in combinatie de inrichting van jouw racks.

Ook kunnen zij meedenken bij het opstellen en beheren van een vloerplan (vloer management), zodanig dat de systemen zo efficiënt en effectief mogelijk geplaatst worden met betrekking tot de vereiste warmte-/koudestraat.

Onze klanten