Verhuizen naar een datacenter

Verhuizen naar een datacenter

Ben je op zoek naar een datacenter? Er zijn veel redenen om jouw ICT-omgeving naar een datacenter te verhuizen. Jouw eigen computerruimte is misschien niet meer toereikend of verouderd en je wil niet meer investeren in jouw eigen faciliteiten. Of je realiseert het toegenomen belang van de continuïteit van jouw ICT omgeving. Je zoekt een professionele, flexibele en kosten efficiënte huisvesting voor jouw ICT. 

Het is een niet alledaagse stap om jouw ICT-omgeving te verhuizen naar een datacenter. Het hart van jouw business komt immers bij een ander bedrijf terecht. Kies daarom altijd voor een betrouwbaar en veilig datacenter, waar de lijnen kort zijn en de bureaucratie minimaal. Bij ITB2 Datacenters ben je aan het juiste adres. Daarnaast staan in onze solide en toegankelijke datacenters onze ervaren medewerkers altijd voor je klaar. Zowel tijdens de verhuizing als daarna. Wij komen graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Redenen om naar ITB2 Datacenters te verhuizen

Centrale ligging in Apeldoorn en Deventer
Filevrij te bereiken nabij de A1 en A50
Hoogwaardige IT-huisvesting
24/7 ondersteuning van ervaren professionals
100% Nederlands
Aanvullend advies over verbindingen en diensten

Checklist voor de verhuizing!

Heb je besloten om jouw ICT-infrastructuur naar een datacenter te verhuizen? Een ingrijpende stap, waar veel bij komt kijken. Een goede voorbereiding verzekert  je van een soepele overgang. 

Deze checklist is gebaseerd op onze jarenlange ervaring en voorkomt dat je tijdens het proces voor verrassingen komt te staan. In deze checklist komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Aanleidingen om te verhuizen
  • Checklist voor de drie fasen rondom uw infrastructuurverhuizing
  • Voorbereiding van jouw verhuizing
  • De verhuizing zelf
  • Livegang en testen van de omgeving

Je download de gratis checklist door het formulier in te vullen. De checklist ontvang je binnen enkele minuten in je mailbox.

Download

Voornaam*
Achternaam*
Tel. nummer
Vraag en/of opmerking