Verhuizen naar een ander datacenter (in de regio)

Verhuizen naar een ander datacenter (in de regio)

Ben je op zoek naar een ander datacenter (in de regio)? Er zijn veel redenen zijn om jouw ICT-omgeving naar een ander datacenter te verhuizen! Is de kwaliteit van de huidige partij niet toereikend of is de latency van de verbinding niet optimaal? Wellicht ben je niet tevreden over de dienstverlening en techniek, of sluit het commerciële model niet aan bij jouw wensen! Het is altijd prettig om jouw ICT-omgeving in een datacenter op een locatie dichterbij te hebben staan.

Jouw ICT-omgeving verhuizen van het ene naar het andere datacenter is een niet alledaagse stap. Bij ITB2 Datacenters ben je aan het juiste adres. Daarnaast staan in onze solide en toegankelijke datacenters onze ervaren medewerkers altijd voor je klaar. Zowel tijdens de verhuizing als daarna. Wij komen graag met je in gesprek of wij het juiste alternatief voor je zijn!

Redenen om jouw ICT-omgeving te verhuizen naar ITB2 Datacenters

Centrale ligging in Apeldoorn en Deventer
Filevrij te bereiken nabij de A1 en A50
Hoogwaardige IT-huisvesting
24/7 ondersteuning van ervaren professionals
100% Nederlands
Aanvullend advies over verbindingen en diensten

Verhuis naar een datacenter in jouw regio!

Heb je besloten om jouw ICT-infrastructuur naar een datacenter in jouw regio te verhuizen? Verhuizen is een ingrijpende stap, waar veel bij komt kijken. Een goede voorbereiding verzekert je van een soepele overgang. 

In dit e-book zetten wij de tien belangrijkste criteria op een rij voor jouw oriëntatie op een nieuwe locatie voor jouw hardware. We bespreken naast de voordelen van een datacenter in jouw regio de volgende onderwerpen:

  • Beschikbaarheid
  • Certificeringen
  • Flexibiliteit
  • Klimaat
  • Concreet stappenplan

Je download het gratis e-book door het formulier in te vullen. Binnen enkele minuten ontvangt u het e-book je mailbox.

Ontvang meer informatie