Terug uit de cloud

Terug uit de cloud

Ben je op zoek naar een datacenter? Misschien omdat jouw huidige Cloud oplossing de verwachting niet heeft waargemaakt, in de praktijk te duur blijkt of een slechte performance heeft. Wanner je overweegt weer op eigen hardware te gaan draaien, ben je op zoek naar een professionele, flexibele en kosten efficiënte huisvesting voor jouw nieuw aan te schaffen ICT omgeving. 

Het is een niet alledaagse stap om jouw ICT-omgeving te verhuizen van de cloud naar een datacenter. Bij ITB2 Datacenters ben je aan het juiste adres. Daarnaast staan in onze solide en toegankelijke datacenters onze ervaren medewerkers altijd voor je klaar. Zowel tijdens de verhuizing als daarna. Wij komen graag met je in gesprek of wij het juiste alternatief voor u zijn.

Lees meer in ons e-book

Redenen om naar ITB2 Datacenters te verhuizen

Centrale ligging in Apeldoorn en Deventer
Filevrij te bereiken nabij de A1 en A50
Hoogwaardige IT-huisvesting
24/7 ondersteuning van ervaren professionals
100% Nederlands
Aanvullend advies over verbindingen en diensten

Kies een datacenter dat met je meedenkt

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring als ingenieur en spreken de taal van IT-professionals. Wij denken graag mee over jouw verhuizing. Bijvoorbeeld door een migratieplan voor je te maken, te adviseren over een bijpassende verbinding of stand-by te staan met support en apparatuur. Wat komt er allemaal kijken bij de verhuizing naar een datacenter? Je leest het in deze checklist.

Ook na de oplevering stopt de dienstverlening van ITB2 Datacenters niet. Onze medewerkers zijn bij calamiteiten ook buiten kantoortijden bereikbaar. Daarnaast kunnen wij voor jou werkzaamheden verrichten, bijvoorbeeld het verwisselen we een defecte disk, als het op dat moment niet uitkomt om zelf naar het datacenter te komen.

Kies een toegankelijk datacenter met hoogwaardige techniek

De juiste techniek, maar ook de condities van de ruimtes zijn voor een stabiele ICT omgeving essentieel. Bekijk onze colocatiemogelijkheden of neem contact met ons op om te vragen naar de colocatie mogelijkheden.

Neem contact op

Voornaam*
Achternaam*
Tel. nummer
Vraag en/of opmerking

Wij leveren ook de volgende diensten

ico-cloud-server

Veilig samenwerken in het Datacenter

Via cloud omgevingen kunnen uw medewerkers gemakkelijk en tegen beperkte initiële kosten gegevens delen en laagdrempelig samenwerken om gezamenlijke projecten te voltooien.

ico-cloud

Transitie naar de cloud

Een transitie naar cloud infrastructuur kan u als organisatie evenwel dilemma’s opleveren. Bedrijfs-kritische applicaties, kunnen die bijvoorbeeld ook naar de cloud?

ico-file

Beveiliging van uw bedrijfsdata

Fysieke beveiliging is een essentieel onderdeel voor het behoud van uw bedrijfsdata. Vanuit de Europese datacenter standaard EN 50600 is een scala aan beveiligingsnormeringen opgesteld.

ico-lamp

Kostenbesparing op (gecertificeerde) ICT huisvesting

Het elimineren van kosten voor de exploitatie van uw eigen datacenter kan aanzienlijke reducties in de uitgaven voor uw ICT infrastructuur opleveren.

ico-house

CO2-besparing en milieuvoordelen

Een milieuvriendelijke inrichting van de ICT omgeving is een must. In combinatie met een innovatieve datacenter setup zoals bij ITB2 kunnen significante energie- en milieuwinsten worden behaald.

ico-chart

Bedrijfscontinuïteit

Om maximale garanties te geven ten aanzien van de continuïteit van uw ICT infrastructuur, kunt u als klant Service Level Agreements (SLA’s) bij ITB2 Datacenters afsluiten.