Terug uit de cloud

Terug uit de cloud

Ben je op zoek naar een datacenter? Misschien omdat jouw huidige Cloud oplossing de verwachting niet heeft waargemaakt, in de praktijk te duur blijkt of een slechte performance heeft. Wanner je overweegt weer op eigen hardware te gaan draaien, ben je op zoek naar een professionele, flexibele en kosten efficiënte huisvesting voor jouw nieuw aan te schaffen ICT omgeving. 

Het is een niet alledaagse stap om jouw ICT-omgeving te verhuizen van de cloud naar een datacenter. Bij ITB2 Datacenters ben je aan het juiste adres. Daarnaast staan in onze solide en toegankelijke datacenters onze ervaren medewerkers altijd voor je klaar. Zowel tijdens de verhuizing als daarna. Wij komen graag met je in gesprek of wij het juiste alternatief voor u zijn.

Lees meer in ons e-book

Redenen om naar ITB2 Datacenters te verhuizen

Centrale ligging in Apeldoorn en Deventer
Filevrij te bereiken nabij de A1 en A50
Hoogwaardige IT-huisvesting
24/7 ondersteuning van ervaren professionals
100% Nederlands
Aanvullend advies over verbindingen en diensten

Kies een datacenter dat met je meedenkt

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring als ingenieur en spreken de taal van IT-professionals. Wij denken graag mee over jouw verhuizing. Bijvoorbeeld door een migratieplan voor je te maken, te adviseren over een bijpassende verbinding of stand-by te staan met support en apparatuur. Wat komt er allemaal kijken bij de verhuizing naar een datacenter? Je leest het in deze checklist.

Ook na de oplevering stopt de dienstverlening van ITB2 Datacenters niet. Onze medewerkers zijn bij calamiteiten ook buiten kantoortijden bereikbaar. Daarnaast kunnen wij voor jou werkzaamheden verrichten, bijvoorbeeld het verwisselen we een defecte disk, als het op dat moment niet uitkomt om zelf naar het datacenter te komen.

Kies een toegankelijk datacenter met hoogwaardige techniek

De juiste techniek, maar ook de condities van de ruimtes zijn voor een stabiele ICT omgeving essentieel. Bekijk onze colocatiemogelijkheden of neem contact met ons op om te vragen naar de colocatie mogelijkheden.

Neem contact op

Voornaam*
Achternaam*
Tel. nummer
Vraag en/of opmerking

Wij leveren ook de volgende diensten

ico-cloud

Maak de transitie naar de cloud

ITB2 heeft de veiligheid op orde en biedt cloud-connect opties met alle grote cloud providers. Draai ook kritische, lokale applicaties zonder problemen in een hybride cloud-oplossing.

ico-file

Gegarandeerde beveiliging van bedrijfsdata

Fysieke beveiliging is een essentieel onderdeel voor het behoud van bedrijfsdata. ITB2 voldoet aan alle beveiligingsnormeringen volgens de Europese datacenter standaard EN 50600.

ico-lamp

Bespaar kosten op (gecertificeerde) IT-huisvesting

Door jouw IT-omgeving te huisvesten in een extern datacenter, kun je veel kosten besparen. Het biedt de kans om jouw omgeving schaalbaar in te richten.

ico-house

CO2-besparing en milieuvoordelen

De datacenters van ITB2 bieden vooruitstrevende mogelijkheden voor energie- en milieuwinsten, een must voor steeds meer organisaties.

ico-chart

Gegarandeerde bedrijfscontinuïteit

Voor de continuïteit van jouw business is 24x7 beschikbaarheid van de IT-infrastructuur cruciaal. Daarom kun je bij ITB2 Service Level Agreements (SLA’s) afsluiten.