Nationale Datacenter Dag op 9 november 2021

Nationale Datacenter Dag op 9 november 2021

Van MKB tot grote corporate organisaties kozen ervoor hun IT infrastructuur in ons hypermoderne datacenter in Apeldoorn te huisvesten. Ben jij benieuwd welke specifi­eke kwaliteiten deze organisaties in het colocatie datacenter terugvinden? Of wil je gewoon een keer de techniek achter de Cloud zien? Kom dan, geheel vrijblijvend, naar onze Open Datacenter Dag op dinsdag 9 november 2021.

Vanwege de strikte beveiligingsmaatregelen zijn onze datacenters normaal gesproken niet voor buitenstaanders toegankelijk. Op deze Open Dag maken wij graag een uitzondering. Het vlaggenschip van ITB2 Datacenters is Tier 3 geaccrediteerd. In combinatie met de behaalde ISO/IEC 27001, ISO 14001, ISO 9001, NEN 7510, en PCI DDS 3.0 certi­ceringen, beantwoordt het datacenter aan vrijwel alle wensen en eisen van onze veeleisende colocatie klanten.

Ook internationaal zijn de bijzondere kwaliteiten van het datacenter in Apeldoorn niet onopgemerkt gebleven. Internationale erkenning ontvingen wij via de International Datacentres Awards (BroadGroup) en de DatacenterDynamics EMEA Awards.

Programma Open Datacenter Dag 9 november:

  • Open – tussen 10:00 en 16:00.
  • Locatie – Industrieterrein Ecofactorij, Grote Woudhuis 5 te Apeldoorn.
  • Aanspreekpunt – Onze medewerkers staan voor u klaar om tekst en uitleg te geven bij de bijzonderheden van het datacenter.
  • Tour – Ieder heel uur start een rondleiding.

Kom jij ons bezoeken? Vul dan het formulier hiernaast in om je aan te melden. Ben je van plan met meerdere personen ons te bezoeken, vermeld dan ook hun namen in het formulier. Vanwege de strikte beveiligingsmaatregelen dienen alle bezoekers zich te legitimeren  (middels paspoort, ID kaart of rijbewijs).

De Open Dag bij ITB2 in Apeldoorn is in het kader van de Nationale Datacenter Dag, die door de Dutch Datacenter Association (DDA) in het leven is geroepen. De DDA wil hiermee de datacenter-industrie in zijn geheel op een positieve manier onder de aandacht brengen van een breder publiek. ITB2 Datacenters is lid van de DDA.

Terug naar overzicht
Deel dit artikel:

Meld je aan voor de open dag!

Voornaam*
Achternaam*
Tel. nummer